X

Nebankovní americké hypotéky

Nebankovní americké hypotéky jsou poměrně novinkou na trhu. Podle změny zákona v posledních letech, se poskytují podnikatelům či firmám. Peníze z této hypotéky se mohou opětovně vložit do podnikání. Jedná se v podstatě o běžný typ hypotéky. Ručíte nějakou vlastní nemovitostí, to je základní pravidlo u všech těchto finančních produktů. Následně dostanete až 70% její odhadní ceny. Odhad provádíme sami a budete ho mít zdarma. Stačí zaslat pár fotografií a pomocí internetu dojednáme i veškeré ostatní náležitosti. Celé vyřízení je tak velice snadné a rychlé. Nemusíte roky čekat na své peníze. Hypotéka se poskytuje podnikatelům, kteří si zvolí dobu splácení od jednoho roku až do třiceti let. Zaručíme velice nízké splátky. Nezkoumáme registry, takže ani záznamy nejsou problém, protože je tolerujeme a víme, že i takovýmto lidem mohou občas pochybět peníze a proto se zaměřujeme na exekuce a další oblasti dluhů. To jsou případy, kdy vám běžné banky nepůjčí, ale právě nebankovní sektor je vaší výhrou. Zajistíme nízkou splátku a co nejnižší úrok. Prokázat akorát musíte fakt, že dokážete splácet, protože se přece nechcete dostat do ještě větších dluhů.

Poskytujeme půjčky i úvěry

Půjčky, úvěry a mnoho dalšího poskytujeme jak běžným občanům, tak také firmám a podnikatelům. Najděte si vhodný produkt, který bude nejlepší přímo pro vás.

Pokud jste běžný občan a potřebujete sjednat půjčku či úvěr, zařídíme pro vás exkluzivní podmínky. Již od 3% p.a. můžete mít v rámci našich finančních a dlouholetých partnerů úrok, který jinde nenajdete. Levné financování jsme schopni zajistit pro kohokoliv.

  • Neplatíte žádné poplatky předem ani po skončení úvěru.
  • Vyplácíme až 70% odhadní ceny nemovitosti.
  • Splatnost od jednoho roku až na 30 let.
  • Zaručíme velice nízké splátky.
  • Únosná úroková míra.
  • Individuální přístup.
  • Vše vyřídíme rychle, svižně a bez zbytečných problémů.
  • Úvěr můžete kdykoliv předčasně splatit a to bez pokuty nebo jiné sankce, zkrátka zdarma.
:
Related Post